banner

Even voorstellen:

Ik ben Mariska, en woon samen met lieve Jack russel in het hartje van Purmerend. Na jaren in diverse takken van de zorg te hebben gewerkt heb ik in 2021 de stap gezet en ben ik voor mezelf begonnen met paard en coaching. Mijn ervaring als ervaringsdeskundige , interesse in persoonlijke ontwikkeling kan ik nu combineren met mijn passie voor dieren, natuur, sport en creativiteit.

Mijn visie:

Door bepaalde omstandigheden, trauma's, ervaringen kunnen er blokkades ontstaan, waardoor je niet meer lekker ‘stroomt’. Deze blokkades zijn bijvoorbeeld irreële angst, belemmerende gedachten, onzekerheid,
Door te leren om je hier niet door te laten leiden, maar vanuit liefde en vertrouwen naar je hart te luisteren, kom je tot de essentie van wie je bedoeld bent om te zijn. Om van de natuur te leren is een bijzondere ervaring. Ik sta ordeeloos naast je, oprecht en professioneel. En biedt je de mogelijkheid en ruimte om jezelf open te stellen en je eigen kracht te ontdekken.

Mijn ervaring:

Inmiddels heb ik 10 jaar ervaring in het werken binnen de hulpverlening. Heb gewerkt met kinderen en volwassenen die belast werden door hun diagnose, Daarnaast heb ik veel ervaring met diverse doelgroepen opgedaan. Ik heb bij verschillende (zorg)instellingen gewerkt, o.a. als teamcoach bij een zorginstelling voor mensen met een beperking. daar waar we mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht en wens vorm te geven. Of helpen hen zich naar vermogen te ontwikkelen. De beperking mag daarbij niet in de weg staan.
na 20 jaar samenwerken met paarden en zelf in de ring te hebben gestaan van het mogen ontvangen van deze hulpvorm , is mijn passie ontstaan om mensen te willen helpen bij hun zelfontwikkeling en dit door middel van de reflexie met paarden.